Nile tendinte in materie de make-up si hairstyle 2012

CIUFULESTE-TE

Daca nu poti potoli firele rebele,alatura-te lor.Pulverizeaza un spray cu apa sarata pe varfurile parului umed si in timp ce il usuci,strange suvitele intre degete!

ImageImage

PAR UMED

Parul cu aspect umed,obtinut cu multa spuma sau gel,arata foarte cool.Onduleaza parul uscat de la urechi in jos si aplica spuma pe toata lungimea apoi piaptana-l.

Părul cu aspect umed – obţinut cu multă spumă şi spray-uri – „are mult farmec şi e modern”, spune Guido  Palau, cel care a coafat modelele din prezentările Prada, Lanvin şi Alberta Ferretti. |ncepe cu părul uscat, ondulează părul de la urechi în jos, apoi aplică spumă de la rădăcini până la vârfuri, până când părul pare saturat. Dar evită spray-ul fixativ: face părul să pară scorţos.

Image

 

Buze ca focul

Nici pentru sezonul primăvară-vară 2012, make-up artiştii nu au renunţat la vechea lor pasiune pentru nuanţa roşie a buzelor. Charlotte Tilbury a ales un roşu cu subtonuri brune pentru buzele modelelor din prezentarea Donna Karan, în timp ce make-up artiştii ce au asigurat lookul Dior au fost inspiraţi de nuanţa fructelor de pădure. Pentru evitarea oricăror linii evidente, sari de etapa creionului de buze şi uniformizează marginile gurii cu degetul, aşa cum a făcut Pat McGrath la Dior.

Image
 

Farduri în nuanţele pământului

Nuanţa cenuşei, kaki, cărămiziu – nimic n-a fost excesiv de dramatic în prezentările de modă ale primăverii. Dacă vrei să fii sexy, aplică-le uniform pe toată pleoapa superioară şi sub cea inferioară. Poţi adăuga şi un strop de gloss transparent deasupra, pe pleoapa superioară.

Image

 

Obraji îmbujoraţi

Două nuanţe au fost mai bune decât una singură pentru crearea pomeţilor îmbujoraţi în majoritatea show-urilor acestui sezon. Make-up artiştii au aplicat o combinaţie de nuanţe piersică şi roz pe mărul obrajilor şi de-a lungul pomeţilor. „Acest mix conferă o nuanţă sublimă, fără a părea artificială”, a spus make-up artistul Diane Kendal, care a folosit trucul în prezentarea Proenza Schouler. Când porţi două nuanţe de blush, nu le aplica una deasupra celeilalte pe faţă – culorile nu se vor amesteca suficient. Mai bine, tăvăleşte pensula în ambele blush-uri, înainte de aplicare.

Image

 

Păr accesorizat

Moda nu se opreşte la umeri. Părul a fost decorat cu piele, pene, coroniţe aurii şi multe altele. Au fost destule accesorii, pentru toate gusturile: pene încrucişate şi ace de păr negre la Jason Wu, modelele de la Roberto Cavalli au fost încoronate cu tiare, iar cele din prezentarea Louis Vuitton au purtat cordeluţe subţiri, cu cristale.

 

 

Lasă un comentariu