To be or not to be (Fashion MAN)

Imprimeuri

Indrazneste sa porti tinute compuse doar din piese cu imprimeuri cat mai aglomerate.Elementul-cheie?

Un LONGBOARD cu care sa te strecori prin oras!

ImageImageImageImage

BLEU CIEL

Opteaza pentru piese din DENIM si pastreaza restul elementelor in aceeasi paleta cromatica,pentru cel mai fresh look al sezonului.

ImageImageImageImageImage

MIX DE PASTELURI

Materialele ca inul si bumbacul sunt esentiale pentru garderoba ta de vara.Alege culori pastelate si pigmenteaza tinuta cu elemente ultra sport.

ImageImage

ALL’ ITALIANA

Stilul inconfundabil Ermenegildo Zegna ar trebui sa fie un reper in alcatuirea garderobei perfecte a oricarui barbat modern.Afla care sunt tendintele DICTATE de celebra casa de moda in acest sezon si care sunt piesele-Cheie la care nu poti renunta.

Probabil ai rasfoit deja paginile de tendinte din ELLE Man si ai ajuns la concluzia ca pastelurile sunt de neevitat in aceasta primavara . Stiu,esti reticent cand vine vorba sa inserezi culori ca rozul,bleul,sau galbenul prafuit in tinuta ta,dar iti garantez ca,odata ce ai depasit acest prag psihologic,aceste combinatii ti se vor parea foarte fresh!

Colectia Ermenegildo Zegna pentru acest sezon este plina de propuneri stylish din care sa te inspiri,de la bermude purtate cu camasa si un trenci din bumbac pentru o tinuta relaxata de zi,pana la costume office din materiale usoare.

Iar daca dress code-ul de la locul tau de munca / scoala,iti permite,poarta costumele chiar si cu sandale!

Enjoy candy colors!!!

URMARESTE FOTOGRAFIILE LA URMATORUL ARTICOL:Ermenegildo Zegna style

Lasă un comentariu