Make-up minimalist

Cand vine vorba de tipuri de make-up nu imi place sa fac discriminari.Ma las captivata de ochii fardati smokey cand ii observ la petreceri,admir buzele rosii ca rubinele atunci cand machiajul este relaxant pe restul fetei si ma fascineaza genele false daca sint purtate cu discretie si stil(la ocaziile speciale ce presupun incaperi slab luminate).Cu toate astea,ai observat ca in filme,atunci cand o femeie este portretizata drept highclass,make-up artistii reduc intensitatea machiajului la maximum?Machiajul minimalist ne evidentiaza cu naturalete trasaturile fara sa adauge nimic in plus.La urma urmei,cine nu-si doreste sa arate precum cea mai buna versiune a sa?Poate fi solutia salvatoare de fiecare data cand esti in dubiu si este foarte usor de realizat ,in special in varianta nude.

Trebuie sa iti intinzi foarte bine fondul de ten ,sa iti camuflezi imperfectiunile cu un cancealer si sa fixezi totul cu un praf de pudra translucida . Dar desi acest stil are farmecul lui,in unele situatii te poate face sa pari incolora si insipida.De aceea,in orice caz pledez pentru o tusa maronie pe pleoape si un strat discret de mascara,ca in show-ul Stella McCartney , sau pentru niste pometi accentuati ,cum am vazut la Lacoste si la Paul e Joe.

  Machiajul natural va ramane intotdeauna in tendinte, indiferent de sezon. Ce poate fi mai frumos ca un ten curat, stralucitor, fresh, care radiaza sanatate prin toti porii? Podiumurile celor mai reprezentative prezentari de moda au fost invadate de tonurile nude si de nunate flirty precum roz piersica sau bej.

ImageImageImageImage

 

Lasă un comentariu